• Allt för ditt spabad, bastutunna och bastuflotte
Över 4000 st sålda spabad sedan 2014
Köpguide när du ska köpa spabad

Köpguide när du ska köpa spabad

Att köpa spabad kan till en början verka som att ge sig in i djungeln. Det behöver inte vara så krångligt! Det bästa sättet att bestämma vilken modell som passar er är att testa er fram! Vi ger svar på era frågor och funderingar.

Hur många platser?

Vi rekommenderar antal platser efter dagligt bruk. Visst är det trevligt med stora tillställningar när skratten ekar och badet bubblar i brus med champagnen, men det är främst vardaglig användning som ni bör fokusera på. Är ni oftast två stycken som badar så kan ni fundera på om det räcker med en liggplats eller om ni båda vill ligga i en lounge samtidigt.

Utformning

Samtliga av våra modeller har skålade sittbrunnar och bra baddjup. Vår Nordpoolserie med Tor, Idun och Oden passar er som är lite längre i kroppsbyggnaden. Under vinterhalvåret är det skönt att komma ner ordentligt med axlarna under den varma vattenytan.

Storlek

När ni bestämt er för hur många platser ni är i behov av är det dags att välja vilken storlek som passar in på kravprofilen. Är ni vanligtvis fyra eller fler rekommenderar vi våra familjära storlekar från 2.15 och uppåt.

Design

Våra modeller har en standarddesign med naturnära mörk utsida och en vit insida. Samtliga modeller går att få med svartmarmorerad insida. Det är enbart modeller från Svenska Pro-serien som erbjuder fler alternativ för färg på kabinetten.

Jetstrålar

Antalet munstycken i våra spabad är anpassade efter modell och serie. Det går att justera trycket med hjälp av rattar på spabadets övre kant.

Ett spa kommer lastat

Leverans av spabad kan ske på olika sätt. Vanligtvis vill kunden ha hemleverans till tomtgräns. Spabadet levereras då på högkant på en pall.